1. Riddle: What has to be broken before you can use it?
Answer: An egg
2. Riddle: I’m tall when I’m young, and I’m short when I’m old. What am I?
Answer: A candle
3. Riddle: What month of the year has 28 days?
Answer: All of them
4. Riddle: What is full of holes but still holds water?
Answer: A sponge
5. Riddle: What question can you never answer yes to?
Answer: Are you asleep yet?
6. Riddle: What is always in front of you but can’t be seen?
Answer: The future
7. Riddle: There’s a one-story house in which everything is yellow. Yellow walls, yellow doors, yellow furniture. What color are the stairs?
Answer: There aren’t any—it’s a one-story house.
8. Riddle. What can you break, even if you never pick it up or touch it?
Answer: A promise
9. Riddle: What goes up but never comes down?
Answer: Your age
10. Riddle: A man who was outside in the rain without an umbrella or hat didn’t get a single hair on his head wet. Why?
Answer: He was bald.
Oct 28, 2026
Oct 28, 2026
Oct 27, 2026
Oct 27, 2026
Oct 26, 2026
Oct 26, 2026
Oct 26, 2026
Oct 26, 2026
Oct 26, 2026
Oct 26, 2026
Oct 26, 2026
Oct 26, 2026
These are really good riddles!!!!
Jan 29, 2021